Pamer Bojo Chord Ultimate at Pojok Lagu

Kumpulan Kunci Gitar Terlengkap dan Terupdate.

Pamer Bojo Chord Ultimate. 19,534 views, added to favorites 303 times. [d# am e a c#m g#m b f#m] chords for pamer bojo | reggae with song key, bpm, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin.

Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Chordtela Chord Gitar Lagu
Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Chordtela Chord Gitar Lagu from pastoreynuestroapostol.blogspot.com

C em dudu wangi mawar f sing tak sawang neng mripatku dm nanging kowe lali g nglarani wong koyo aku (*) f g neng opo seneng aku em am yen mung gawe laraku f g c pamer bojo anyar neng arepku c f c E f# d#m g#m e f# b f# b koyo ngene e b rasane wong nandang kangen g#m d#m rino wengi atiku rasane peteng e f# tansah kelingan d#m g#m kepengen nyawang e c#m f# sedelo wae uwis emoh tenan. To suggest a correction to the tab:

Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Chordtela Chord Gitar Lagu

C em dudu wangi mawar f sing tak sawang neng mripatku dm nanging kowe lali g nglarani wong koyo aku (*) f g neng opo seneng aku em am yen mung gawe laraku f g c pamer bojo anyar neng arepku c f c E f# b pamer bojo anyar neng ngarepku b e b cidro janji tegane kowe ngapusi abm ebm nganti seprene suwene aku ngenteni. Thnkkrwl contribution 7 tabs total. There is no strumming pattern for this song yet.